O nama

Holiday Home kalnik - lokacija

Smještaj u kojem ćete se fantastično osjećati

Kuća za odmor nalazi se u selu Kalnik, podno istoimene planine a 15 km od starog grada Križevaca i 70 km od Zagreba (glavni grad Hrvatske i najbliža zračna luka).

Kalnik je područje tradicionalno poznato po vinogradarstvu pa je u podrumu objekta smještena kušaona lokalnog vina i različitih vrsta rakija proizvedeno od vlasnika. U toj prostoriji gosti se mogu opustiti uz isprobavanja lokalnih pića. 

Udobnost

Uložili smo puno truda kako bismo našu kuću za odmor približili Vama i osigurali Vam ugodan boravak kod nas.

Odmor

Odmor za dušu i tijelo u pravom smislu. Holiday Home Kalnik okružen je prirodom, mirom i tišinom.

Lokacija

Nalazimo se na samo sat vremena od Zagreba te 15 kilometara od Križevaca.

Holiday Home Kalnik - eksterijer

 U dvorištu, nalazi se roštilj i terasa na kojoj se možete opustiti s obitelji i prijateljima, a koja je okružena vinogradom. Uz terasu smješten je i bazen, igralište za djecu,  prekrasan vrt, ugodno i mirno okruženje. Također, za dodatno opuštanje na raspolaganju su Vam jacuzzi i sauna. U dvorištu je dostupno besplatno privatno parkiralište.

Holiday Home Kalnik - interijer

Luksuzno uređena i potpuno opremljena kuća

Kapacitet do 6 osoba

Što sve sadrži smještaj?

Smještajna jedinica u prizemlju ima potpuno opremljenu kuhinju, blagovaonicu i dnevni boravak s čarobnim kaminom i TV, kupatilo sa tuš kabinom i fenom na raspolaganju, ulazni hodnik i balkon s pogledom na dvorište, vinograd i dolinu. U potkrovlju su dvije spavaće sobe, jedna s TV i s pogledom na utvrdu i planinu Kalnik a druga s pogledom na dolinu i brežuljke. Potkrovlje ima i balkon s panoramskim pogledom na zeleni okoliš. Balkoni raspolažu garniturama za sjedenje.

Holiday Home Kalnik je luksuzno uređen i opremljen s drvenim namještajem. U objektu možete uživati u kombinaciji tradicionalnog i modernog interijera. Objekt nudi i Free WiFi. Kućni ljubimci su dozvoljeni. Nudimo savršen odmor za svakoga tko posjeti ili putuje kroz ovo područje. Smještaj u Kalniku nudi svojim gostima mir daleko od gradske vreve. Luksuzan smještaj, zapanjujući krajolik i planine pružaju idealno mjesto za svaki trenutak.

Što posjetiti?

Okolica smještaja

Uz smještaj u kalničkom kraju i okolici gosti mogu uživati u tradicionalnim jelima u restoranima „Planinarski dom Kalnik“, „Kalnička kljet“, u nekim od restorana u Križevcima (Križevačka pivnica, Gornjevinska klet, Calypso, Japa, Mrak itd.) ili u tradicionalnom restoranu "Rakić" pored jezera Čabraji. Najbliži supermarket udaljen je 0,3 km od objekta a veći trgovački centri su dostupni u Križevcima (15 km).

Znamenitosti

–„Stari grad“, selo Kalnik (crkva sv. Brcka, Biblijski vrt mira)
- Znamenitosti u gradovima u okolici smještaja (Križevci, Zagreb, Varaždin, Koprivnica)

Priroda i aktivnosti

- Planina Kalnik, šume (planinarenje, šetanje, penjanje, paraglajding, bicikliranje, vožnja kvadom)
- Plivanje/kupanje/sunčanje
- Ostale aktivnosti: pikado, badminton, igre loptom, dječje igračke, knjige itd
- Šira okolica: planina Ivančica i Medvednica, rijeka Drava, jezero Šoderica, toplice